Livrare

Politica de Livrare

LIVRAREA

Livrarea se realizează pe tot teritoriul Romaniei.
Cost livrare:
– livrare gratuită pentru comenzi de minim 200 lei exceptând hărtia pentru copiator
– cost livrare pentru comanda 19.90 ron

Anularea comenzii

În cazul anularii unei comenzi, vă rugam să notificați imediat Toby Office, de preferință prin telefon, transmițând numărul comenzii. Dacă Toby Office acceptă anularea, nu se aplică nicio taxă suplimentară de anulare. Dacă Toby Office refuză anularea comenzii din cauza faptului că livrarea a fost complet pregătită și/ sau comanda este în proces de livrare către locația dumneavoastră, comanda nu poate fi anulată. Comenzile deja expediate nu vor fi rambursate.

Daca anularea a fost solicitată la timp și Toby Office a acceptat anularea comenzii, vă vom returna sau re-credita debitul dumneavoastră cu suma totală în termen de până la 14 zile lucrătoare.
În cazul în care comanda a fost deja livrata la adresa menționată în comanda, nu se va rambursa, decât dacă motivul este din culpa Toby Office , clientul se obligă să recepționeze comanda la adresa indicată.
Toby Office poate anula o comanda dacă produsul nu este disponibil pentru orice motiv imputabil Toby Office . În acest caz, vă vom transmite o notificare, dacă este cazul, și vă vom returna orice plată efectuată.

Toby Office poate anula Comanda efectuata de către Utilizator, fără nicio notificare prealabilă și fără nicio obligație ulterioară a vreunei părți fata de cealaltă sau fară că vreo parte să poată să pretindă celeilalte daune-interese în următoarele cazuri:
a) Neacceptarea de către banca emitenta a cardului Utilizatorului, a tranzacției, în cazul plății online;
b) Invalidarea tranzacției de către procesatorul de carduri agreat de Toby Office , în cazul plății online;
c) Datele furnizate de către Utilizator, sunt incomplete și/sau incorecte