Despre

Despre Toby Office

NOI suntem Toby Office și ne-am format în Ardeal în anul 2006.

Ne-am dezvoltat armonios și stabil alături de partenerii noștri, prin largirea gamelor de produse și îmbunătățirea continuă a serviciilor oferite.

Partenerii noștri sunt companiile din România cărora echipa Toby Office le oferă soluții  variate pentru organizare, articole de birotică, papetărie, tehnică de birou, produse protocol și echipamente protecție. Partenerii noștri ne recomandă ca fiind naturali dar perseverenți și hotărâți,oricănd pregătiți să îi consiliem cu privire la caracteristici, să le recomandăm soluții și produse complementare sau să îi sfătuim atunci când nu sunt hotărâți, pentru a face alegerea cea mai bună.

Toby Office pune preț pe seriozitate și își respectă cuvântul dat.

Avantajele colaborării cu noi

Comunicare simplă

Prin intermediul agenților de vânzări, totul de la comenzi speciale, demonstrații, până la diverse obiecții fiind rezolvate cu o singură persoană.

Diversitate

Platforma online Tobyoffice.ro prezintă o gamă de produse din categorii care s-au dovedit populare: produse pentru organizarea biroului, instrumente de scris, articole din hârtie, produse pentru ambalare și etichetare, accesorii pentru birou, articole școlare, produse de curățenie și cadouri,echipamente protetie.

Branduri

Produsele provin de la nume de încredere cum ar fi Schneider, Xerox, Rotring și alții. Promovăm cu drag produsele producătorilor locali din România Goldpaper, Paperland, Arhi Design.

Stabilitate a stocurilor și a prețurilor

Comanzi și primești doar câte produse ai nevoie. Nu este nevoie să cumperi un pachet întreg, cumpără doar cât ai nevoie și economisești astfel spațiu de depozitare fără a bloca resurse financiare.

Consultanță

Consultanță și ajutor prin echipa Toby Office, pregătită să te sfătuiască în alegerea celor mai bune soluții. Ne prezentăm cu mostre la biroul tău pentru a te ajuta să faci cea mai bună alegere.

Oferte speciale lunare

Oferte speciale create special pentru fiecare ocazie, eveniment sau sărbătoare.

Bonus initial

La prima comandă primești un cadou.

Bonusuri permanente

Bonusuri și reduceri pentru fidelitate.

Sistem flexibil de comandă

Personal, prin intermediul agenților de vânzări; Prin telefon la 0726-225-725 / 0748-049-668; Facebook, Whatsapp sau SMS

Branduri românești, de încredere

Branduri străine, de top