Despre noi

Societatea noastra a fost infiintata  in anul 2006.  Distribuim cu succes papetarie, birotica si articole curatenie, punand la dispozitia clientilor nostri o gama larga de produse.
     Pana in prezent am cunoscut o crestere stabila, prin marirea permanenta a numarului de clienti, a gamei de produse si imbunatatirea continua a serviciilor oferite.
    Clientii nostri sunt companiile diverse de pe piata Maramuresului in special, carora le satisfacem nevoile de organizare a activitatii, oferindu-le solutii variate si produse de calitate.
    Solutiile noastre sunt flexibile si personalizate pentru a se adapta perfect nevoilor fiecarui client.Credem ca, printr-o organizare buna a biroului, se pot economisi resurse importante in orice activitate.
     Suntem angajati activ in a veni in intampinarea dorintelor clientilor, in a oferi consultanta si solutii la nevoile acestora.
Nu suntem "cei mai mari" insa ne mandrim cu cei mai multumiti clienti si ne straduim zi de zi sa oferim mai mult.
    Ne consideram clientii parteneri si cautam impreuna solutii eficiente.Punem pret pe  seriozitate si ne respectam intotdeauna cuvantul dat.


Avantajele colaborarii cu noi

Comunicare simpla prin intermediul agentilor de vanzari, totul de la comenzi speciale, demonstratii, pana la diverse obiectii fiind rezolvate cu o singura persoana.

Stabilitate a stocurilor si a preturilor

Livrare gratuita in Maranures in maxim 48 de ore de la primirea si confirmarea comenzii tale.

Mijloace moderne de comunicare
Prin telefon, e-mail, site.

Cantitati
Comanzi si primesti doar cate produse ai nevoie. Nu este nevoie sa cumperi un pachet intreg, cumpara doar cat ai nevoie si economisesti astfel spatiu de depozitare fara a bloca resurse financiare.

Consultanta
Consultanta si ajutor prin reprezentantii nostri de vanzari, pregatiti sa te sfatuiasca in alegerea celor mai bune solutii. Ne prezentam cu mostre la biroul tau pentru a te ajuta sa faci cea mai buna alegere.

Posibilitatea de retur
Daca ai gresit si ai comandat un alt produs sau o alta cantitate poti face retur fara nici un cost, cu conditia sa fie in ambalajul original. Fac exceptie echipamentele IT, consumabilele lor si produsele din comenzile speciale.

Oferte speciale lunare.

Bonus initial
La prima comanda primesti un cadou.

Bonusuri permanente
Bonusuri si reduceri daca esti client fidel.

Sistem flexibil de comanda, alege varianta preferata:
-Personal, prin intermediul agentilor de vanzari;
-Prin telefon la                 0726 225 725     
-Prin fax la 0362 814 717
-Prin e-mail la adresa toby@magazinulcupapetarie.ro;

Modalitati de plata
Pentru comenzi de peste 300 de RON poti plati la termen cu ordin de plata, fila cec sau bilet la ordin.

Suntem distribuitorul tau de birotica papetarie care  livreaza exact produsele de care ai nevoie,la calitatea dorita,in cantitatea dorita si  incadrate in bugetul tau alocat acestui segment.Asiguram transport gratuit la domiciliul tau,in timp util.